Dati Generali
Partecipanti (6)
RISO PATRIZIA
principal investigator
ALDINI GIANCARLO
participant
BREVINI TIZIANA
participant
DAMIANI ERNESTO
participant
PETRONI KATIA
participant
SIRONI LUIGI
participant
Dipartimenti coinvolti (8)
Dipartimento di Bioscienze
Aggregata
Dipartimento di Scienze Farmaceutiche
Aggregata
Tipo
RL_DG-UNI - Bandi DG Università, ricerca e open innovation
Finanziatore (2)
REGIONE LOMBARDIA
Organizzazione Esterna
REGIONE LOMBARDIA
Ente Finanziatore
Capofila
AREXPO S.P.A.
Periodo di attività
(marzo 1, 2020 - agosto 31, 2022)
Durata progetto
30 mesi
Pubblicazioni
Pubblicazioni (19)
Berries-Gut Microbiota Interaction and Impact on Human Health: A Systematic Review of Randomized Controlled Trials
FOOD REVIEWS INTERNATIONALTAYLOR & FRANCIS ONLINE
2023
Articolo
Reserved Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
2023
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Ready-To-Eat Rocket Salads as Potential Reservoir of Bacteria for the Human Microbiome
MICROBIOLOGY SPECTRUMAMERICAN SOCIETY FOR MICROBIOLOGY
2023
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
2023
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Acute effect of blueberry intake on vascular function in older subjects: Study protocol for a randomized, controlled, crossover trial
PLOS ONEPUBLIC LIBRARY OF SCIENCE
2022
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
2022
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Effect of sprouting on the proteome of chickpea flour and on its digestibility by ex vivo gastro-duodenal digestion complemented with jejunal brush border membrane enzymes
FOOD RESEARCH INTERNATIONALELSEVIER
2022
Articolo
Partially Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
2022
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
2022
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
2022
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Polyphenols from Thinned Young Apples: HPLC-HRMS Profile and Evaluation of Their Anti-Oxidant and Anti-Inflammatory Activities by Proteomic Studies
ANTIOXIDANTSMDPI
2022
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Protein Profiling of a Cellular Model of NAFLD by Advanced Bioanalytical Approaches
INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCESMDPI
2022
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Stable isotopic labelling of β-sitosteryl ferulate for use as analytical tool
FOOD CHEMISTRY XELSEVIER
2022
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
2022
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
What Is the Current Direction of the Research on Carotenoids and Human Health? An Overview of Registered Clinical Trials
NUTRIENTSMDPI
2022
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
A systematic review of worldwide consumption of ultra-processed foods : findings and criticisms
NUTRIENTSMDPI
2021
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
2021
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Tartary Buckwheat: A New Plant-Based Ingredient to Enrich Corn-Based Gluten-Free Formulations
FOODSMDPI
2021
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
2022
Contributo in Atti di convegno
Reserved Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"