Dati Generali
Partecipanti
TIRELLI ANTONIO GIOVANNI
principal investigator
Dipartimenti coinvolti
Tipo
RL_DG-AGR - Bandi DG Agricultura
Finanziatore (2)
REGIONE LOMBARDIA - Agricoltura
Organizzazione Esterna
REGIONE LOMBARDIA - Agricoltura
Ente Finanziatore
Capofila
UNIVERSITA' DEGLI STUDI DI MILANO
Periodo di attività
(settembre 13, 2019 - marzo 12, 2023)
Durata progetto
42 mesi
Aree Di Ricerca
Pubblicazioni
Pubblicazioni (8)
Insight into the characterization of commercial oenological tannins
FOOD CHEMISTRY ADVANCESELSEVIER LTD.
2023
Articolo
Partially Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
2023
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
2022
Articolo
Partially Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Response surface methodology approach to evaluate the effect of transition metals and oxygen on photo-degradation of methionine in a model wine system containing riboflavin
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRYAMERICAN CHEMICAL SOCIETY
2022
Articolo
Mixed Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Light-struck taste in white wine : protective role of glutathione, sulfur dioxide and hydrolysable tannins
MOLECULESMDPI
2021
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Light-struck taste in white wine: Reaction mechanisms, preventive strategies and future perspectives to preserve wine quality
TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYELSEVIER
2021
Articolo
Partially Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Investigating the role of antioxidant compounds in riboflavin-mediated photo-oxidation of methionine: a 1H-NMR approach
ACS OMEGAAMERICAN CHEMICAL SOCIETY
2020
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Approcci innovativi e sostenibili per la prevenzione dei difetti fotoindotti nei vini bianchi e spumanti
UNIVERSITÀ DEGLI STUDI DI MILANO2023
Libro