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  1. Pubblicazioni

Effects of confectionary or bakery former food products as cereal substitute on growth performance in post-weaning piglets

Abstract
Data di Pubblicazione:
2021
Citazione:
Effects of confectionary or bakery former food products as cereal substitute on growth performance in post-weaning piglets / L. Pinotti, A. Luciano, M. Comi, F. Fumagalli, N. Rovere, M. Manoni, M. Ottoboni - In: Feed2021: International feed conference[s.l] : AGES, 2021. - pp. 54-54 (( Intervento presentato al 7. convegno Feed2021 tenutosi a Wien nel 2021.
Tipologia IRIS:
03 - Contributo in volume
Elenco autori:
L. Pinotti, A. Luciano, M. Comi, F. Fumagalli, N. Rovere, M. Manoni, M. Ottoboni
Autori di Ateneo:
LUCIANO ALICE ( autore )
MANONI MICHELE ( autore )
OTTOBONI MATTEO ( autore )
PINOTTI LUCIANO ( autore )
Link alla scheda completa:
https://air.unimi.it/handle/2434/856360
Titolo del libro:
Feed2021: International feed conference
Progetto:
Sustainable feed design applying circular economy principles: the case former food in pig nutrition (SusFEED)
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Settori


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