Skip to Main Content (Press Enter)

Logo UNIMI
  • ×
  • Home
  • Persone
  • Attività
  • Ambiti
  • Strutture
  • Pubblicazioni
  • Terza Missione

Expertise & Skills
Logo UNIMI

|

Expertise & Skills

unimi.it
  • ×
  • Home
  • Persone
  • Attività
  • Ambiti
  • Strutture
  • Pubblicazioni
  • Terza Missione
  1. Attività

Italian Mountain Lab - Ricerca e innovazione per l'ambiente e i territori di montagna

Progetto
  • Dati Generali
  • Pubblicazioni

Dati Generali

Partecipanti

GIORGI ANNAMARIA   Responsabile scientifico  

Dipartimenti coinvolti

Dipartimento di Scienze Agrarie e Ambientali - Produzione, Territorio, Agroenergia   Principale  

Tipo

FISR - Fondo integrativo speciale per la ricerca

Finanziatore

MINISTERO DELL'ISTRUZIONE E DEL MERITO
Organizzazione Esterna Ente Finanziatore

Capofila

UNIVERSITA' DEGLI STUDI DI MILANO

Periodo di attività

Ottobre 20, 2017 - Dicembre 31, 2019

Durata progetto

26 mesi

Pubblicazioni

Pubblicazioni (9)

The environmental dimension of ecotourism in Italian protected areas : a comparison of two bio-geographical regions based on the assessment of accredited hiking guides 
JOURNAL OF ECOTOURISM
TAYLOR & FRANCIS
2022
Articolo
Reserved Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Multidisciplinary analysis of Italian Alpine wildflower honey reveals criticalities, diversity and value 
SCIENTIFIC REPORTS
FRONTIERS MEDIA
2021
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Effectiveness of Different Analytical Methods for the Characterization of Propolis : a Case of Study in Northern Italy 
MOLECULES
MDPI
2020
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Influence of Altitude on Phytochemical Composition of Hemp Inflorescence: A Metabolomic Approach 
MOLECULES
MDPI
2020
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Morphometric and phytochemical characterization and elevation effect on yield of three potato landraces of the Ligurian Apennines (Northern Italy) 
JOURNAL OF APPLIED BOTANY AND FOOD QUALITY
JULIUS KÜHN-INSTITUT
2020
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Plant agro-biodiversity needs protection, study and promotion: results of research conducted in Lombardy region (Northern Italy) 
BIODIVERSITY AND CONSERVATION
SPRINGER
2020
Articolo
Reserved Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
A contribution to the knowledge of Linaria tonzigii Lona, a steno-endemic species of the Orobie Bergamasche Regional Park (Italian Alps) 
ECO.MONT
AUSTRIAN ACADEMY OF SCIENCES PRESS
2019
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Phytochemical and Ecological Analysis of Two Varieties of Hemp (Cannabis sativa L.) Grown in a Mountain Environment of Italian Alps 
FRONTIERS IN PLANT SCIENCE
FRONTIERS MEDIA
2019
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Quality traits of saffron produced in Italy: geographical area effect and good practices 
JOURNAL OF APPLIED BOTANY AND FOOD QUALITY
DRUCKEREI LIDDY HALM
2019
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
  • Informazioni
  • Assistenza
  • Accessibilità
  • Privacy
  • Utilizzo dei cookie
  • Note legali

Realizzato con VIVO | Progettato da Cineca | 25.11.5.0