Dati Generali
Partecipanti (2)
GAVIGLIO ANNA ANTONIA MARIA
principal investigator
SALI GUIDO
principal investigator
Dipartimenti coinvolti (3)
Tipo
CAR_RIC - Bandi Fondazione Cariplo
Finanziatore (2)
FONDAZIONE CARIPLO
Organizzazione Esterna
FONDAZIONE CARIPLO
Ente Finanziatore
Periodo di attività
(luglio 1, 2018 - giugno 30, 2020)
Durata progetto
24 mesi
Pubblicazioni
Pubblicazioni (5)
Characterization of Fat Quality in Cow Milk from Alpine Farms as Influenced by Seasonal Variations of Diets
ANIMALSMDPI
2022
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Effects of season and management on fatty acid profile, ACE-inhibitory activity and anti-oxidant properties of Italian Alpine cheeses
ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCETAYLOR & FRANCIS
2022
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
2022
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
2021
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
The effect of verbal and iconic messages in the promotion of high-quality mountain cheese : A non-hypothetical BDM approach
NUTRIENTSMDPI
2021
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"