Skip to Main Content (Press Enter)
×
Home
Persone
Attività
Ambiti
Strutture
Pubblicazioni
Terza Missione
IT
EN
☰
Expertise & Skills
|
Expertise & Skills
unimi.it
IT
EN
×
Home
Persone
Attività
Ambiti
Strutture
Pubblicazioni
Terza Missione
☰
Attività
Proteins for healthy and sustainable food
Progetto
Dati Generali
Dati Generali
Partecipanti
IAMETTI STEFANIA
principal investigator
Dipartimenti coinvolti
Dipartimento di Scienze per gli Alimenti, la Nutrizione e l'Ambiente
Principale
Tipo
Erasmus Plus Programme Strategic Partnership
Finanziatore (2)
EUROPEAN COMMISSION - EUROPEAN EDUCATION AND CULTURE EXECUTIVE AGENCY, ACTING UNDER POWERS DELEGATED BY THE EUR.COMM. - EACEA
Organizzazione Esterna
EUROPEAN COMMISSION - EUROPEAN EDUCATION AND CULTURE EXECUTIVE AGENCY, ACTING UNDER POWERS DELEGATED BY THE EUR.COMM. - EACEA
Ente Finanziatore
Capofila
SORBONNE UNIVERSITE'
Periodo di attività
(settembre 1, 2023 - agosto 31, 2026)
Durata progetto
36 mesi