Skip to Main Content (Press Enter)

Logo UNIMI
  • ×
  • Home
  • Persone
  • Attività
  • Ambiti
  • Strutture
  • Pubblicazioni
  • Terza Missione

Expertise & Skills
Logo UNIMI

|

Expertise & Skills

unimi.it
  • ×
  • Home
  • Persone
  • Attività
  • Ambiti
  • Strutture
  • Pubblicazioni
  • Terza Missione
  1. Attività

Comprehensive approach to enhance quality and safety of ready to eat fresh products

Progetto
  • Dati Generali
  • Pubblicazioni

Dati Generali

Dipartimenti coinvolti

Dipartimento di Scienze Agrarie e Ambientali - Produzione, Territorio, Agroenergia   Principale  

Tipo

7PQCP-CSA - 7 Programma Quadro_Collaborative Project/Network/Coordination and Support Action

Finanziatore

EUROPEAN COMMISSION
Organizzazione Esterna Ente Finanziatore

Capofila

UNIVERSITA' DEGLI STUDI DI FOGGIA

Periodo di attività

Gennaio 1, 2012 - Dicembre 31, 2014

Durata progetto

36 mesi

Pubblicazioni

Pubblicazioni (11)

  • crescente
  • decrescente
  • Tutti
  • Articolo
Effect of different conditions on listeria monocytogenes biofilm formation and removal 
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES
CZECH ACADEMY OF AGRICULTURAL SCIENCES
2018
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Effect of heat root stress and high salinity on glucosinolates metabolism in wild rocket 
JOURNAL OF PLANT PHYSIOLOGY
ELSEVIER
2018
Articolo
Reserved Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Gene expression analysis of rocket salad under pre-harvest and postharvest stresses : a transcriptomic resource for Diplotaxis tenuifolia 
PLOS ONE
PUBLIC LIBRARY OF SCIENCE
2017
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
A QUAFETY approach to quality monitoring and prediction for fresh-cut produce 
ACTA HORTICULTURAE
INTERNATIONAL SOCIETY FOR HORTICULTURAL SCIENCE
2016
Articolo
Reserved Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Detection and enumeration of Listeria monocytogenes in fresh cut vegetables using MPN-Real-Time PCR 
ACTA HORTICULTURAE
INTERNATIONAL SOCIETY FOR HORTICULTURAL SCIENCE
2015
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Estimation of listeria monocytogenes and escherichia coli O157:H7 prevalence and levels in naturally contaminated rocket and cucumber samples by deterministic and stochastic approaches 
JOURNAL OF FOOD PROTECTION
INTERNATIONAL ASSOCIATION FOR FOOD PROTECTION
2015
Articolo
Reserved Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Evaluation of an ELISA method to detect Listeria monocytogenes in fresh-cut rocket 
ACTA HORTICULTURAE
INTERNATIONAL SOCIETY FOR HORTICULTURAL SCIENCE
2015
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Identification of innovative potential quality markers in rocket and melon fresh-cut produce 
FOOD CHEMISTRY
ELSEVIER
2015
Articolo
Reserved Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Innovazione a servizio della qualità degli alimenti 
DA
INDALO COMUNICAZIONE SRL
2015
Articolo
A fast, reliable, and sensitive method for detection and quantification of listeria monocytogenes and Escherichia coli O157:H7 in ready-to-eat fresh-cut products by MPN-qPCR 
BIOMED RESEARCH INTERNATIONAL
HINDAWI
2014
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Validation of ELISA-based detection of L. monocytogenes and E. coli O157:H7 in fresh cut vegetables 
JOURNAL OF FOOD, AGRICULTURE & ENVIRONMENT
2014
Articolo
Open Access
  • «
  • ‹
  • {pageNumber}
  • ›
  • »
{startItem} - {endItem} di {itemsNumber}
  • Informazioni
  • Assistenza
  • Accessibilità
  • Privacy
  • Utilizzo dei cookie
  • Note legali

Realizzato con VIVO | Progettato da Cineca | 25.11.5.0