Dati Generali
Partecipanti
PAGLIARINI ANTONELLA
Responsabile scientifico
Dipartimenti coinvolti
Tipo
PRIN2015 - PRIN bando 2015
Finanziatore
MINISTERO DELL'ISTRUZIONE E DEL MERITO
Organizzazione Esterna Ente Finanziatore
Capofila
UNIVERSITA' DEGLI STUDI DI FIRENZE
Periodo di attività
(febbraio 5, 2017 - febbraio 4, 2020)
Durata progetto
36 mesi
Pubblicazioni
Pubblicazioni (4)
Sensory perception and food neophobia drive liking of functional plant-based food enriched with winemaking by-products
JOURNAL OF SENSORY STUDIESWILEY
2021
Articolo
Open Access
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The role of sour and bitter perception in liking, familiarity and choice for phenol-rich plant-based foods
FOOD QUALITY AND PREFERENCEELSEVIER
2021
Articolo
Partially Open Access
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Functional and sensory properties of phenolic compounds from unripe grapes in vegetable food prototypes
FOOD CHEMISTRYELSEVIER
2020
Articolo
Partially Open Access
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Sensory and chemical profile of a phenolic extract from olive mill waste waters in plant-base food with varied macro-composition
FOOD RESEARCH INTERNATIONALELSEVIER
2019
Articolo
Partially Open Access
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