Skip to Main Content (Press Enter)

Logo UNIMI
  • ×
  • Home
  • Persone
  • Attività
  • Ambiti
  • Strutture
  • Pubblicazioni
  • Terza Missione

Expertise & Skills
Logo UNIMI

|

Expertise & Skills

unimi.it
  • ×
  • Home
  • Persone
  • Attività
  • Ambiti
  • Strutture
  • Pubblicazioni
  • Terza Missione
  1. Attività

Combining innovation in vineyard management and genetic diversity for a sustainable European viticulture

Progetto
  • Dati Generali
  • Pubblicazioni

Dati Generali

Partecipanti

FAILLA OSVALDO   Responsabile scientifico  

Dipartimenti coinvolti

Dipartimento di Scienze Agrarie e Ambientali - Produzione, Territorio, Agroenergia   Principale  

Tipo

7PQCP-CSA - 7 Programma Quadro_Collaborative Project/Network/Coordination and Support Action

Finanziatore

EUROPEAN COMMISSION
Organizzazione Esterna Ente Finanziatore

Capofila

INRA (IRIS)

Periodo di attività

Gennaio 1, 2013 - Dicembre 31, 2016

Durata progetto

48 mesi

Pubblicazioni

Pubblicazioni (6)

Identification of the first oomycete mating-type locus sequence in the grapevine downy mildew pathogen, Plasmopara viticola 
CURRENT BIOLOGY
ELSEVIER
2020
Articolo
Reserved Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Description of the vitis vinifera L. Phenotypic variability in eno-carpological traits by a Euro-Asiatic collaborative network among ampelographic collections 
VITIS
BUNDESANSTALT FUR ZUCHTUNGSFORSCHUNG AN KULTURPFLANZEN
2019
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Chlorophyll and carotenoid quantifications in white grape (Vitis vinifera L.) skins by reflectance spectroscopy 
VITIS
BUNDESANSTALT FUR ZUCHTUNGSFORSCHUNG AN KULTURPFLANZEN
2016
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Water deficit effects on grapevine woody tissue pigmentations 
HORTICULTURAL SCIENCE
CZECH ACADEMY AGRICULTURAL SCIENCE
2016
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Effect of anthocyanin absence on white berry grape (Vitis vinifera L.) 
VITIS
2015
Articolo
Open Access
Characterization of grape (Vitis vinifera L.) berry sunburn symptoms by reflectance 
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY
AMERICAN CHEMICAL SOCIETY
2014
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
  • Informazioni
  • Assistenza
  • Accessibilità
  • Privacy
  • Utilizzo dei cookie
  • Note legali

Realizzato con VIVO | Progettato da Cineca | 25.11.5.0