Dati Generali
Concetto Associato A (586)
A computational label-free method for the quantitative analysis of Lupinus albus storage proteins using HPLC-Chip-MS/MS
Contributo in Atti di convegnoANTHOCYANIN PROFILE AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF UNFERMENTED GRAPE DERIVATIVES
Contributo in Atti di convegnoAlimenti
CapitoloAlimenti
CapitoloAllergens in traces : a new class of food contaminants
Contributo in Atti di convegnoAllergia al latte vaccino
ArticoloAllergie aux protéines de soja
ArticoloAn unusual pattern of meat allergy
ArticoloAnalysis of ochratoxin A in cereals from the Italian market
Contributo in Atti di convegnoAnaphylaxis to rice by inhalation
ArticoloApplicazioni innovative delle piante officinali in alimentazione umana
Contributo in Atti di convegnoAssessment of the presence of allergenic residues in commercial wines fined with caseinates or egg white proteins
Contributo in Atti di convegnoAssessment of the presence of patulin in apple-based foods coming from different agricultural practices
Contributo in Atti di convegnoBeef allergy in adults and children
ArticoloBeef allergy in children
ArticoloBeneficial effects of lupin proteins : a novel source of hypocholesterolemic agents?
Contributo in Atti di convegnoChemical and microbial degradation of triflusulfuron-methyl and azimsulfuron under laboratory conditions
Contributo in Atti di convegnoDietary patulin and its effects
CapitoloEffects of the thermal processing on the nutritional qualità of lupin-based food products
Contributo in Atti di convegnoEvolution of isoflavones during the growth of plants of Lupinus albus.
Contributo in Atti di convegnoFavismo, il lato oscuro di un legume
ArticoloFood Supplements: Botanicals
CapitoloFood allergies and egg allergens
ArticoloGenetica e riproduzione
CapitoloGenotypic and genotype-environmental effects on fatty acid composition of Lupinus albus L. seed.
Contributo in Atti di convegnoGli alimenti per lattanti
CapitoloGli alimenti per lattanti
CapitoloGli allergeni
CapitoloGoat milk allerginicity
ArticoloHealth benefits of soy consumption
ArticoloI metalli
CapitoloI prodotti destinati allo sportivo
CapitoloImmunodiffusion
CapitoloImmunotossici Alimentari
ArticoloImpiego di tecniche innunoelettroforetiche per la identificazione dei principali allergeni del sesamo
Contributo in Atti di convegnoInfluence of conformation on the digestibility of lupin seed globulins
Contributo in Atti di convegnoIntegratori a base di erbe
ArticoloIntroduction
CapitoloIntroduzione
CapitoloKetogenic diet as a therapeutic tool
AbstractLa dieta nella terza età
CapitoloLa dieta vegetariana
CapitoloLa frazione proteica
AltroLa nutraceutica
AbstractLa sperimentazione animale in Italia e in Europa. I programmi didattici AISAL
Contributo in Atti di convegnoLe calcium dans les aliments au soja
ArticoloLe radiazioni
CapitoloLead in wine: a review
LibroMaize Germ Proteins, Their Composition, Nutritive Value and Functional Properties
Contributo in Atti di convegnoMeat Allergy
ArticoloNote Pratiche
CapitoloNuevo procedimiento de elaboracion de vino espumante de Italia sin sulfitos agregados
Contributo in Atti di convegnoNutraceutical pharmacy
AltroNutraceutical properties of white and narrow-leaved lupin
Contributo in Atti di convegnoOli extravergini di oliva da agricoltura biologica e convenzionale a confronto: parametri di qualità – Risultati preliminari
Contributo in Atti di convegnoPlant food supplements themed issue
ArticoloPollution and food-associated diseases
Contributo in Atti di convegnoPolyphenol content and antioxidant activity of grape, grape juices, and musts
Contributo in Atti di convegnoPolyphenols and health benefits
AbstractPolyphenols in human evolution
AbstractPresenza di aflatossine in crusche e derivati: confronto tra due diverse metodiche analitiche
Contributo in Atti di convegnoProtein isolates from sweet white lupin seeds : pilot production and techno-functional properties
Contributo in Atti di convegnoQuantification of quinolizidine alkaloids in lupin seeds, lupin-based ingredients and foods.
Contributo in Atti di convegnoQuinoa
ArticoloRadioimmunoassay (RIA)
CapitoloRaisins in human health : a review
ArticoloRisk Assessment
CapitoloSemi di papavero
ArticoloSimultaneous determination of glycerol, fructose and glucose for quality control of wines
Contributo in Atti di convegnoTef, il cereale perduto
ArticoloTenore in iodio di integratori alimentari presenti sul mercato italiano
Contributo in Atti di convegnoTeratologia
CapitoloTeratologia comportamentale
CapitoloThe health benefits of lupin : ten years of successful investigations
Contributo in Atti di convegnoThe health benefits of sweet lupin
AbstractTossicologia degli alimenti
CuratelaTossicologia sperimentale
CuratelaNo Results Found